#logo #huisstijl #branding #corporateidentity #merkbeleving

Logo & huisstijl ontwerp

Het eerste punt van herkenning. Een professioneel ontworpen logo wekt de juiste associaties op en communiceert waar úw bedrijf voor staat. Wij ontwerpen uw professionele identiteit.

De basis van een sterk merk

Méér dan een plaatje

Een logo ontwerpen voor uw bedrijf of concept is een erg precieze klus. Natuurlijk wilt u dat het logo er mooi uitziet, maar smaken verschillen. De vragen die wij onderzoeken tijdens het ontwerpproces gaan niet alleen over uw bedrijf, maar ook over de doelgroep. Wat spreekt uw doelgroep aan en hoe wil deze benaderd worden? Op deze manier leggen wij de basis voor een sterk merk.

Een consistente merkbeleving in alles wat u presenteert

Als mensen denken aan een huisstijl, dan denkt men vaak aan een briefpapier en envelop. Een huisstijl – ook wel ‘corporate identity’ genoemd – is echter veel meer dan dat. Een huisstijl is tenslotte aanwezig op álle uitingen die gericht zijn aan uw doelgroep. Dat kan iets kleins zijn als een notitieblok of iets groots als een bestelbus of billboard. Om uw bedrijf eenduidig en duurzaam te presenteren houdt UwID rekening met de veelzijdigheid en inzetbaarheid van uw corporate identity.

 

Ga verder naar:
Websites & webshops

Een huisstijl laten ontwerpen voor uw organisatie?

Neem contact op

#samencreëren