Logo en huisstijl ontwerp


Het begint allemaal bij een logo, het gezicht van een onderneming. Dit logo, de kapstok van een huisstijl is erg belangrijk en vooral waardevol. UwID staat voor u klaar als het gaat om het op maat ontwerpen van uw logo. Wij onderzoeken op basis van uw doelgroep passende kleuren, stijlen, assocaties en vormen.

De basis van een sterk merk

Een logo ontwerpen voor uw bedrijf of concept is een erg precieze klus. Natuurlijk wilt u dat het logo er mooi uitziet maar smaken verschillen. De vragen die wij onderzoeken tijdens het ontwerpproces gaan niet alleen over uw bedrijf maar ook over de doelgroep. Wat spreekt uw doelgroep aan en hoe wil deze benaderd worden? Op deze manier leggen wij de basis van een sterk merk.

Veelzijdige huisstijl

Als mensen denken aan een huisstijl dan denkt men vaak aan een briefpapier en envelop. Een huisstijl – ook wel ‘corporate identity’ – is echter veel meer dan dat. Een huisstijl is tenslotte aanwezig op álle uitingen die gericht zijn aan uw doelgroep. Dat kan iets kleins zijn als een notitieblok of zo groot als een bestelbus of billboard. Om uw bedrijf eenduidig en duurzaam te presenteren houdt UwID rekening met de veelzijdigheid en inzetbaarheid van uw corporate identity.


Professioneel huisstijlontwerp door UwID heeft vele voordelen, zoals:

  • Een sterk merk
  • Een eigen en originele identiteit
  • Afgestemd ontwerp voor de doelgroep
  • Een prachtig eindproduct
Back to top