Websites en webshops


Een website is uw online visitekaartje. Een webshop is zelfs meer dan dat. Met een website of webshop van UwID bent u zeker van goede online aanwezigheid, professionele uitstraling en een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel bezoeker als eigenaar!

Mobielvriendelijke website

Onze mobiele apparaten zoals smartphones en tablets worden steeds vaker gebruikt om websites en webshops te bezoeken. Dit betekent dat de weergave op een klein scherm net zo belangrijk is, als op een desktop. UwID is gespecialiseerd in responsive webdesign en websiterealisatie speciaal voor alle apparaten en schermformaten. Wij denken na over handige functies zoals belknoppen of contactformulieren zodat uw klant u nóg gemakkelijker kan benaderen!

Gebruiksvriendelijk en op maat

Ieder bedrijf of merk is uniek. Hoe uw bedrijf zich online presenteert ten opzichte van de concurrentie is vaak bepalend voor de keuze van de potentiële klant. Een verzorgde uitstraling met duidelijke weergave van informatie is de focus van ieder project. UwID zorgt voor een verzorgde presentatie en een uiterst onderhoudsvriendelijk basis zodat uw website of webshop klaar is voor de toekomst!

Is úw website geschikt voor mobiel?

Tegenwoordig is een mobielvriendelijke website nóg belangrijker! Hoewel uw website erg goed kan presteren in Google, is het steeds vaker mogelijk dat mobielvriendelijke websites boven u in de zoekresultaten staan. Zo kan het gebrek aan een responsive webdesign sterke negatieve gevolgen hebben op uw vindbaarheid. UwID helpt u graag bij het realiseren van mobielvriendelijke websites en webshops!


Kies UwID voor duurzaam en responsive webdesign:

  • Professionele uitstraling
  • Mobielvriendelijk ontwerp
  • Onderhoudsvriendelijk Content Management System
  • Geoptimaliseerd voor Google
Back to top