#website #webshop #onderhoud #wordpress #woocommerce

WordPress Website
Onderhoud & Backup

Uw website is waardevol voor uw onderneming en is niet alleen een online visitekaartje. Het moet zorgen voor betere vindbaarheid, meer leads en toename van uw verkoop.

Houd uw Wordpress website en WooCommerce webshop veilig en up-to-date

Periodieke updates

Door het open-source karakter van WordPress zijn thema’s en plugins onderhevig aan periodieke updates. Het voordeel is dat uw WordPress website of webshop veelvuldig wordt bijgewerkt om aan de modernste eisen te voldoen. Dit betekent echter ook dat er veelvuldig gecontroleerd moet worden op updates, versienummers en of de website-onderdelen samen wel goed blijven functioneren.

Bescherm uw website tegen beveiligingsrisico’s

Doordat 35% van alle websites WordPress websites zijn, is het platform helaas ook een doelwit voor hackers. Zij kunnen handig inspelen op verouderde onderdelen, zwakheden in beveiliging en op die manier veel schade aanrichten. Zelfs zó erg, dat uw domeinnaam en e-mailadressen kunnen worden geassocieerd met spam en misbruik.

De veiligheid en bereikbaarheid van uw website dient nauwlettend in de gaten te worden gehouden. Voorkom slechte werking of een onbereikbare website. Met WordPress Website Onderhoud van UwID wordt dit vóór u gedaan. Zo kunt u gewoon onbezorgd zaken doen.

Wordpress Website Onderhoud & Backup Basis

Onderhoud & Backup Basis is het basisabonnement voor periodiek onderhoud en backup van uw WordPress website. Voor een vast bedrag in de maand weet u zeker dat uw website up-to-date blijft en zo goed mogelijk wordt beveiligd.

Wij verzorgen voor u

Updates van Wordpress (core)

Updates van plugins en website-onderdelen

Dagelijkse backup van database en bestanden

Testen van website-functies (bijv. contactformulieren)

Wordpress Website Onderhoud & Backup Extra

Onderhoud & Backup Extra is de ideale overeenkomst voor periodiek onderhoud, backups én u krijgt 60 minuten support per maand voor het publiceren van content of verbetereing van functionaliteiten. Naast een up-to-date en veilige website ondersteunen wij bij het publiceren van pagina’s, berichten en andere content!

Wij verzorgen voor u

Updates van Wordpress (core)

Updates van plugins en website-onderdelen

Dagelijkse backup van database en bestanden

Testen van website-functies (bijv. contactformulieren)

Én krijg iedere maand 60 minuten voor:

Het uitvoeren van uiteenlopende aanpassingen

Publiceren van nieuwe pagina’s of berichten

Verbeteren van vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Het ontwerpen van promotiebanners en afbeeldingen

Technische ondersteuning

Ook een snelle, veilige Wordpress website?

Neem contact op

#samencreëren