#nieuwewebsite #gelanceerd #bekijk #ontdek #portfolio

3, 2, 1… And we have…

…een gloednieuwe website! Achter de schermen hebben wij hard gewerkt om UwID een nieuwe digitale thuisbasis te geven. Een plek om te informeren, maar belangrijker nog; te inspireren!

Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Gemaakt om te inspireren

Iedere dag zetten we ons in om de beste en mooiste producten te maken voor onze klanten. We zijn er trots op om op technisch en creatief vlak altijd een perfecte kwaliteit na te streven. Eerlijkheid gebied wel te zeggen dat onze website wat extra liefde kon gebruiken. We willen onze bezoekers namelijk ook graag inspireren met onze gemaakte werk. De oude site was hierin niet meer toereikend. Daarom hebben we de afgelopen periode hard gewerkt om een gloednieuwe, frisse en heldere website te ontwikkelen!

Een compleet nieuw webdesign

En.. tadaa! Dit is ‘m dan. Onze homepage vertelt in het kort wat UwID inhoudt, wat we maken en voor wie we dat doen. Het ruim opgezette portfolio biedt veel ruimte om het werk waar we zo trots op zijn, te laten zien. Bekijk gemaakte ontwerpen, foto’s van producten en zelfs geanimeerde logo’s van onze klanten! Onder “wat wij doen” leest u meer informatie over welke diensten en producten wij leveren. En hebben we u voldoende geïnspireerd om uw idee samen te gaan creëren, dan is een terugbel-verzoek binnen no-time ingestuurd!

Dit nieuwe webdesign is natuurlijk geheel afgestemd op onze vernieuwde huisstijl met meer kleur (blauw en zwart). Tegelijkertijd is de overall feel van de pagina’s zo minimalistisch mogelijk gehouden. Zo hopen we juist ons werk voor zich te laten spreken. Neem eens een kijkje en vergeet ons niet in de gaten te houden. 😉

Wij horen graag wat u ervan vindt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een professionele wordpress website voor uw bedrijf?

Neem contact op

#samencreëren