#website #ontwerp #realisatie #onderhoud #webdevelopment

Een heldere website die uw bezoekers overtuigt

Laat uw merk online stralen met een maatwerk website!

Wat kost het maken van een website? Is het maken van een website ingewikkeld? Word mijn website goed vindbaar in Google? Allemaal begrijpelijke vragen die bij u opkomen wanneer u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen.

Bij UwID ontwerpen, realiseren en onderhouden wij uiteenlopende websites en webshops. Het doel is altijd om uw online presentatie te optimaliseren, uw waardevolle bezoeker te overtuigen van uw merk en deze aan te zetten tot actie. Ontdek hoe wij u begeleiden van brainstorm tot succesvol eindresultaat: een website die nieuwe klanten oplevert.

Met een helder plan ontwerpen en realiseren wij uw succesvolle website

1. Brand los!

Het proces begint bij uw wensen en doelstellingen. Wij inventariseren samen met u welke doel(en) u met uw nieuwe website wilt behalen. Meer leads verzamelen? Kennis delen d.m.v. een kennisbank? Online afspraken boeken? Samen vullen wij een creatieve briefing in voor uw project. Op basis van deze informatie maken wij een vrijblijvende offerte voor websiterealisatie.

2. (Responsive) Webdesign

Het doel is helder omschreven en de opdracht is akkoord. laat het creatieve ontwerpproces beginnen! Op basis van de creatieve briefing maken wij een fris webdesign dat volledig op uw wensen en doelgroep is afgestemd. Wanneer de opdracht het vereist maken wij naast een standaard webdesign, een responsive webdesign speciaal voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Wij denken altijd mee over uw beeldgebruik, tekstgebruik en het schrijven van webteksten. Het ontwerp komt tot stand in een klikbaar concept zodat u uw nieuwe website kunt beleven, nog vóórdat deze is gebouwd!

3. Website realisatie

Bent u helemaal tevreden over het webdesign en zijn de puntjes op de i gezet in het ontwerpproces? Dan kunnen onze webdevelopers starten. Uw nieuwe website wordt gerealiseerd op een tijdelijke testomgeving zonder dat deze uw huidige website belemmerd. Nadat de website is ontwikkeld wordt deze uitgebreid getest voor optimale mobielvriendelijkheid en functionaliteit.

4. Website lanceren

Wanneer u tevreden bent over de nieuwe website is deze klaar voor de volgende fase, lancering! Uw oude website wordt vervangen door de nieuwe en opnieuw uitgebreid getest om optimale werking te garanderen. Uw website wordt aangemeld bij Google Search Console om de vindbaarheid zo snel mogelijk te optimaliseren. Mocht u tijdens de realisatiefase nog geen eigen inlog hebben ontvangen, dan krijgt u deze alsnog met een handige gebruiksinstructie zodat u of uw marketingmedewerker diréct aan de slag kan!

5. Website Onderhoud & Backup (Extra)

U bent trots op uw waardevolle, nieuwe website en wilt deze optimaal gaan inzetten. Het is dan wel van belang om uw website, ook ná lancering, in optimale conditie te houden. Zo waarborgt u de veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. UwID verzorgt het technisch onderhoud, het maken van backups van uw WordPress website en monitoring van de bereikbaarheid. Is er een probleem met uw website? Wij krijgen direct een seintje in geval van een storing en staan klaar om deze te verhelpen. Zo kunt u doen waar u goed in bent, ongestoord ondernemen..!

Een greep uit ons portfolio

Slider

Val op met een professionele website van UwID

Altijd van hoge kwaliteit

Visueel prikkelend

Afgestemd op uw doelgroep

Makkelijk in gebruik

Betrouwbare kwaliteit

Wat kost een website laten maken? Vraag een offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#samencreëren